Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Σχετικά με το Deal848

Το 1997, ιδρύθηκε η radioforce productions και η radioforce advertising, από μία ομάδα με έμπειρους ανθρώπους που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης τα τελευταία 16 χρόνια, έχοντας προβάλει εκατοντάδες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές διαφημίσεις, εισχωρήσαμε στο διαδίκτυο και ιδρύσαμε το deal848.com.
Γνωρίζοντας της δυσκολίες της εποχής, εργαζόμαστε καθημερινά για να παρέχουμε ενδιαφέρουσες και ποιοτικές προσφορές, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα, και να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής.
Το deal848.com είναι ένας τύπος δικτυακής υπηρεσίας, κατα την οποία ένα και μόνο προϊόν ή υπηρεσία προσφέρεται για τουλάχιστον 96 ώρες.
Το deal848.com παρουσιάζει στης σελίδες του μια ημερήσια προσφορά για ό,τι καλύτερο μπορεί κάποιος να δει, να γευτεί, και να αγοράσει σε διαφορετικές πόλεις της χώρας. Πλέον, αυτή η νέα τάση έρχεται και στην Ελλάδα, έχοντας μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης.

Η ομάδα του deal848.com συνεργάζεται με κάθε επιχείρηση για να διαμορφώσει την προσφορά και να διασφαλίσει την επιτυχία της ενέργειας.

Οι χρήστες εγγράφονται και λαμβάνουν mails για της καθημερινές προσφορές, που συνήθως συνοδεύονται με έκπτωση από 50 έως 90 %.Για τους καταναλωτές το deal848.com είναι μία πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνουνε Προϊόντα και Υπηρεσίες. Είναι ένας νέος ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύψουν να βιώσουν και να μοιραστούν με τους φίλους τους, τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, πολλές φορές νέα προϊόντα και υπηρεσίες, σε απίστευτες χαμηλές τιμές.
Κάθε μέρα και μία διαφορετική δραστηριότητα, με ένα κλικ βρίσκεστε σε ένα ονειρικό προορισμό σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.